diumenge, 28 d’abril de 2019

JOCS FLORALS


DIMARTS PASSAT , L'ESCOLA VA CELEBRAR ELS JOCS FLORALS. ENGUANY EL TEMA VA SER ELS CONTES POPULARS. A PARTIR D'UN D'ELLS, EN VAM FER VERSIONS. 
EDUCACIÓ INFANTIL VAM TREBALLAR LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA. ELS COMPANYS I COMPANYES DE P3 ES VAN CENTRAR EN ELS PERSONATGES QUE APAREIXEN A LA VERSIÓ TRADICIONAL. LA PROPOSTA DE LA NOSTRA CLASSE VA SER CANVIAR L'OBJECTE QUE ES COMPRA LA RATETA AMB EL DINERET TROBAT, AIXÍ COM ELS PERSONATGES ANIMALS QUE ES VOLEN CASAR AMB LA RATETA. UN COP DECIDIT AIXÒ, VAM IDEAR UN JOC  DE  DAUS  ( UN PER A L'OBJECTE COMPRAT I UN ALTRE PER ALS PERSONATGES), DE MANERA QUE CADA VEGADA QUE HI JUGUEM SURT UNA VERSIÓ DIFERENT DEL CONTE (DEPENENT DEL QUE DIGUIN ELS DAUS). A PARTIR DE LA NOSTRA PROPOSTA, ELS COMPANYS I COMPANYES DE P5 VAN ELABORAR UN ORIGINAL CONTE, EN EL QUAL TAMBÉ VAN INVENTAR ALGUNS FINALS ALTERNATIUS DE LA HISTÒRIA.
EL DIA DE SANT JORDI, CADA CLASE VA PRESENTAR LA SEVA PROPOSTA PER ALS JOCS FLORALS EN UN ACTE QUE VAM CELEBRAR PLEGATS . PRÈVIA A AQUESTA ACTIVITAT, VAM REALITZAR UNA SESSIÓ DE "PADRINS LECTORS": ELS COMPANYS I COMPANYES DE TERCER ENS VAM EXPLICAR CONTES I VAM PASSAR UNA ESTONA MOLT AGRADABLE TOTS JUNTS.
SI CLIQUE AQUÍ, PODREU VEURE ALGUNES FOTOS DE DIFERENTS MOMENTS DE LA VIVÈNCIA.VERSIONS. A
Posted on by Carmen