dijous, 19 de març de 2020

SUPERHEROIS I SUPERHEROÏNES

AVUI US VULL PENJAR UNES FOTOS QUE PER A MI SÓN MOLT ESPECIALS I QUE CREC QUE AMB LES CIRCUMSTÀNCIES QUE ESTEM PASSANT, ÉS LA MILLOR QUE PUC FER I AIXÍ DONEM LES GRÀCIES ALS SUPERHEROIS I SUPERHEROÏNES QUE TENIM A LA NOSTRA SOCIETAT I QUE ESTANT LLUITANT PER A QUÈ LA NOSTRA SITUACIÓ PUGUI MILLORAR EL MÉS AVIAT POSSIBLE.🦸🦸

A LA CLASSE VAM REBRE UNES VISITES MOOOLT ESPECIALS, HO RECORDEU SUPERHEROIS I SUEPRHEROÏNES? SEGUR QUE SÍ! ENS VAN VENIR A VEURE ALGUNS SUPERHEROIS I SUPERHEROÏNES DE LA VIDA REAL!! AMB AQUESTES VISITES VAM PODER CONÈIXER I SABER UNA MICA MÉS DEL SEU OFICI I ENTENDRE MILLOR EL QUE FAN.

PRIMER VAM REBRE LA VISITA D’UN SOCORRISTA. QUÈ HAVÍEM DE FER SI A LA PLATJA HI HAVIA BANDERA GROGA? I VERMELLA? VAM APRENDRE MOLTES COSES AMB EL SEBAS I, A MÉS A MÉS, ENS VA ENSENYAR MOLT MATERIAL QUE ELL UTILITZA EN EL SEU DIA A DIA, MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER VENIR A PASSAR UNA ESTONA AMB NOSALTRES!!
US DEIXO LES IMATGES PER A QUÈ VEIEU TOT EL QUE VAM FER.CLIQUEU AQUÍ 

DESPRÉS VA VENIR LA NÚRIA, LA INFERMERA! AMB QUIN APARELL ESCOLTEM EL COR? SI TENIM ALGUNA URGÈNCIA HEM DE TRUCAR AL...(SEGUR QUE NO HEU OBLIDAT EL NÚMERO). MOLTES GRÀCIES NÚRIA PER VENIR I COMPARTIR UNA ESTONA AMB NOSALTRES.
US DEIXO L’ENLLAÇ AMB LES IMATGES DE LA SESSIÓ. CLIQUEU AQUÍ

PER ÚLTIM, VA VENIR EL BOMBER. ENS VA ENSENYAR COM ES VESTIEN DE RÀPID QUAN HAVIEN DE SORTIR A SALVAR A ALGÚ, ENS VA EXPLICAR COM VAN RESCATAR A UN GOS D’UN POU... QUÈ ES POSAVEN ABANS DE POSAR-SE EL CASC? (ESTIC SEGURA QUE HO SABEU!) MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER VENIR I COMPARTIR UNA ESTONA AMB NOSALTRES!
US DEIXO L’ENLLAÇ AMB LES IMATGES DE LA SESSIÓ. CLIQUEU AQUÍ

UNA ABRAÇADA MOLT FORTA SUPERHEROIS I SUPERHEROÏNES
FINS LA PROPERA!!🦸🦸
Posted on by Susana